Московське болото поглинає удари, але його можна висушити?

Росія випустила по Україні близько 10 тисяч ракет великої дальності. Чи це зламало нашу волю до спротиву? Ні. Однак якби Захід дав відповідні ракети Україні - ми могли б запобігти новим ударам

За час широкомасштабної агресії, як повідомив Головнокомандувач Збройних Сил України, РФ використала проти України до 10 тис ракет різних типів. Вони однаково великої дальності, якщо говорити про дистанцію, більшу за тактичну.

Коли країни НАТО розмірковують про дозвіл Україні використовувати подібні ракети по території російського агресора, вони напевно думають над тим, скільки таких ракет потрібно, щоб досягти стратегічного результату. Якого стратегічного результату досягла РФ своїми 10 тис. ракет, окрім вбивства і руйнувань в Україні? Якби не просування російських військ по українській території, результат для Росії був би дуже сумнівним.

Але, у будь якому разі, російські аеродроми і пускові установки ракет, з яких завдаються удари по Україні, і оборонні заводи, на яких були зроблені ті самі 10 тис ракет, і де через недосконалість санкцій можуть буть зроблені ще 10 тис, є законною ціллю. Дозвіл точкових ударів по них давно назрів.

Як стримати московське болото, яке робить ресурсом війни все, що поглинає, включаючи все зовнішнє, що потрапляє на нього і провалюється? Інші називають це імперією. Раніше вважали, що болото боїться ядерної бомби, яка може влучити в корч, під яким ховається імператор. Тепер болото цього не боїться, адже бачить, що світ робить ставку на іригацію периметру, навіть коли болото наповзає. Сухопутного вторгнення болото теж не сильно боїться, адже сподівається поглинути будь-які сили вторгнення і перетворити їх на ресурс розширення болота.

Курська операція України довела, що московське болото не просто не боїться вторгнення, воно його не відчуває. Це відкриває колосальну можливість іригації не тільки периметру, але й глибинних болотних зон, в яких може бути корч, за яким ховається болотний імператор

Курська операція України довела, що московське болото не просто не боїться вторгнення, воно його не відчуває. Це відкриває колосальну можливість іригації не тільки периметру, але й глибинних болотних зон, в яких може бути корч, за яким ховається болотний імператор. Тут ракети і згодяться.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі