УПЦ МП заборонили, а путінську ходу через дві області - спинити нікому?

У Тернопільського і Хмельницького ТЦК міг би видатися дуже хлібний день - сотні здорових тренованих чоловіків організованою ходою рухалися з Кам'янця до Почаєва. Попри те, що РПЦ в Україні - вже заборонили. То куди дивилися правоохоронці?

Хроніка "заборони" московської диверсійно-розвідувальної церкви.

День перший. Кілька тисяч прихильників спокійнісінько вирушили в свою антихристську ходу від Кам'янця Подільського на Хмельниччині (вотчина спікера Стефанчука) до Почаєва. Сам рейд московских путінославних почався ще напередодні. Формально на Хмельниччині ходу заборонили. Як і в обидва попередні роки, та реально - все навпаки. Торік чи, скорше, 2022-го, був показовий інцидент, коли низка офіцерів хмельницької поліції супроводжували й прикривали московських проповідників навіть на території сусідньої Тернопільської області, де дозволили собі залякувати місцевих! А Тернопільській ОВА, яка спершу дуже грозилася цей шабаш розігнати, після окрику з Києва - язички кудись позатягувало.

...сотні добре організованих чоловіків спортивної зовнішності й мобілізаційного віку з поведінкою бойовиків. Такі в попередні роки тероризували громади сіл, які вирішили перейти з УПЦ МП до ПЦУ. На Рівенщині вони творили розбій під прикриттям місцевої поліції. Зараз тут міг би бути урожайний день для ТЦК

У колоні не лише жінки, але й сотні добре організованих чоловіків спортивної зовнішності й мобілізаційного віку з поведінкою бойовиків. Такі в попередні роки тероризували громади сіл, які вирішили перейти з УПЦ МП до ПЦУ. На Рівенщині вони творили розбій під прикриттям місцевої поліції. Зараз тут міг би бути урожайний день для ТЦК - пару батальйонів здорових мужиків. Але їх і близько не видно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі