Брати-патріоти: один воює за ДНР, а другий - очолює Донецьку ОВА і краде

Чому Росія так швидко продавлює нашу оборону на Донеччині? Бо оборонних укріплень на 2-3 лінії немає. Хто за це відповість - і чи відповість взагалі?

Скільки не розповідай про успіхи на Курщині, багатьох цікавить ситуація у Донецькій області. Що ж, давайте перенесемося туди.

Як відомо, мешканців Покровська екстрено евакуюють, адже зупинити стрімке наближення окупантів не вдається. Одна з головних причин - брак фортифікацій. І це персональна відповідальність нинішнього голови Антимонопольного комітету Павла Кириленка, який протягом 3 років очолював Донецьку обласну військово-цивільну адміністрацію. Проте винесення запобіжного заходу в справі про його незаконне збагачення постійно переносить ВАКС. Незалежний та неупереджений.

...замість практичної роботи - Павло Кириленко успішно обрастав цінним майном: 21 об'єкт нерухомості та 1 автомобіль класу люкс.

Саме Кириленко ніс персональну відповідальність за ситуацію в регіоні, бо зведення фортифікацій другої і третьої лінії - сфера відповідальності місцевої влади та уряду, не військових. Тим більше у регіоні, де бойові дії тривали з 2014 року. Проте замість практичної роботи - Павло Кириленко успішно обрастав цінним майном: 21 об'єкт нерухомості та 1 автомобіль класу люкс.

До слова, брат чиновника - офіцер спецслужб так званої ДНР, і про це говорили ще до широкомасштабного вторгнення. Реалії сучасної України: один брат воює проти України, другий - розкрадає Україну, підриваючи її обороноздатність.

Судовий процес над Кириленком мав би стати принциповим і показовим, адже його дії - це фактичне мародерство. Проте суддя ВАКС надто зайнятий і розглядає іншу справу, тож запобіжний захід Кириленку досі не обрали. Когось здивує, якщо Кириленко "несподівано" опиниться за кордоном? Чи зникне з поля зору правоохоронців? На жаль, зараз в Україні дивує хіба що справедливість.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі