В рай, усі в рай! Кадировець пояснює, чому строковиків кидають на убій

Командир загону "Ахмат" заявив батькам строковиків, що 18-ти річні хлопці мають воювати, і якщо загинуть - то потраплять у рай. Що може бути краще для росіянина? І дійсно - що?

На початку великого вторгнення в Україну Путін власним ротом озвучив: строковики не будуть брати участь у бойових діях. Однак потім щось пішло не так, і вже зараз молоді росіяни-строковики масово потрапляють на фронт і гинуть. Або - здаються. Уже відомо про понад 200 таких полонених. Батьки, звісно, стривожилися. Хоча заявити відкрито, що їхній президент їм відверто набрехав, вони не можуть, але мережею поширилося безліч обурених звернень щодо цього питання. У відповідь - командир загону "Ахмат" Апти Алаудінов виклав у телеграмі цілу пафосну і зверхню щодо пересічних росіян промову.

Суть її зводилася до кількох тез. Серед них, зокрема, такі: якщо вам не подобається, що ваші діти мають воювати за батьківщину, яку топче ворог - то навіщо ви тоді своїй батьківщині здалися? Алаудінов стверджує, що 18-ти річні хлопці цілком дорослі для того, щоб тримати зброю і стати на захист Росії, на яку "віроломно напали". А якщо їм не подобаються маленькі зарплати строковиків - хай підписують контракти і отримують хорошу платню. От тільки Алаудінов чомусь забуває сказати, що це Росія вже 2,5 року веде повномасштабну війну на території України. Але поки бої велися на наших теренах - і батьків строковиків, і решту росіян все цілком влаштовувало. Апти також закликає стати проти ворога єдиним строєм. Єдиним - це поряд із дітьми Соловйова, Кадирова, Медведєва і Мардана, і ще тисяч російських чиновників? Звісно, ні. Своїх дітей вони на смерть не віддадуть.

Але що може бути краще, аніж померти за Росію? За словами Алаудінова, нічого кращого бути не може, адже всі ці хлопці потраплять одразу в рай. Йому навіть у голову прийти не може, що комусь із тих 18-ти річних хотілося б пожити і в рай вони геть не поспішають. Людей, щоб добре захистити увесь російсько-український кордон бракує, тож у воєнну м'ясорубку вирішили кидати молодь. Але де поділися ті 200-300 тисяч контрактників, якими хвалився російський генштаб? Напевне, закінчилися? І втрати Росії дійшли до тієї межі, що всі дірки доводиться затикати необстріляними строковиками. Найгидкіше, що Путін розуміє, що вже програє у розв'язаній ним же війні - і щоб прикрити цю ганьбу, продовжує кидати чужих дітей на смерть. А російське суспільство - покірно це все терпить.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі