Дебати на носі. Що новенького у дідуся Трампа проти Гарріс?

Нові голоси, нові стратегії? Схоже, Трамп почувається цілком комфортно у старому амплуа популіста-хулігана і навряд чи налаштований щось змінювати напередодні дебатів. Але яке би прізвисько придумати для Гарріс?

Що буде готувати Трамп на дебати? Сьогодні ми з вами поглянемо на другу сторону дебатів - як буде готуватися Трамп та що він може застосувати проти своєї демократичної опонентки. Останні пару днів команда Трампа і сам кандидат багато нарікали на те, що, мовляв, Байдена зняли з виборів "незаконно", і взагалі - Гарріс захопила номінацію.

За постійними нападками, різкими заявами та спробами вигадати якесь прізвисько стає очевидно - Трамп іще перебуває у "творчому пошуку" в контексті своєї риторики щодо Камали

Ну звісно, Байдена вже було зрозуміло, за що можна "ганяти" - неконтрольована інфляція, проблемний кордон - і, тим паче, за вік та обмовки. А от що робити з Гарріс? За постійними нападками, різкими заявами та спробами вигадати якесь прізвисько стає очевидно - Трамп іще перебуває у "творчому пошуку" в контексті своєї риторики щодо Камали. Тому давайте і ми спробуємо проаналізувати, чого чекати від Трампа:

1. Класичний хуліган. Трамп точно не відмовиться від свого звичного стилю - трохи нахабного, трохи провокативного, але саме того меморабельного стилю, який приніс йому популярність ще в 2016 році. Тому точно очікуємо класичного Трампа в усій красі.

2. Адаптивність. Нові правила дебатів ще під час попереднього двобою з Байденом показали, що на одному хуліганстві не виїдеш. Так чи інакше, але за обмежений час і за повного контролю модераторів за мікрофоном, потрібно давати і фактаж, потрібно все ж апелювати до чогось. Тому, хоче він того чи ні, але Трампу доведеться давати публіці своє реальне бачення стратегії.

3. Старі наративи. А от про що саме говорити в своїй стратегічній частині, думаю, Трамп уже знає. Ставка на Венса і виключно на власний електорат показує, що і попередню риторику міняти не треба - Трамп явно не особливо бореться за альтернативні голоси і повністю покладається на власних людей. Тому і вигадувати нові аспекти власної кампанії йому також точно не потрібно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі