Валіза, вокзал... куди далі? Українських перебіжчиків пресують на Росії

Це було очікувано і передбачувано. Росія любить хвалитися тими, хто "повернувся в рідну гавань". А використавши і попіарившись - вона просто їх утилізує. Хто ж любить зрадників?

Депутат їхньої "Ґосдуми", член комісії з розслідування фактів втручання іноземних держав у внутрішні справи РФ Євґєній Рєвєнко публічно обвинуватив перебіжчика Подоляку у "відвертій, нахабній підривній інформаційній роботі" проти Росії і назвав "засланцем".

"Я вже звернув увагу на блогера Юрія Подоляку. Про події в Курській області він сьогодні пише так: "як і очікувалося" (ким очікувалося?), "саме у противника поки що повна ініціатива" (чому блогер вирішив, що "у противника повна ініціатива ", і чому це запросто згодовують тримільйонній аудиторії?", "Сил розвинути її в нього поки немає" (тобто очікує, що будуть?) Або я зовсім не знайомий зі стилістикою російської мови, або це відверта, зухвала підривна інформаційна робота!"

саме на перебіжчиків рано чи пізно мусили повісити всіх собак. Бо зрадник раз - зрадник завжди, КДБісти про це ніколи не забувають


Цікава тенденція. 8 серпня, на третій день "Курської офензиви", поліція Москви затримала такого ж блогера-перебіжчика Семченка ("Нє стрєляй! Нє стреляй!"). На п'ятий день офіційна особа обвинувачує в зраді і шпигунстві Подоляку... Хоча загалом очікувано: саме на перебіжчиків рано чи пізно мусили повісити всіх собак. Бо зрадник раз - зрадник завжди, КДБісти про це ніколи не забувають.

Тож всій цій шоблі варто терміново збирати речі і валити з Росії хоч до Азії, хоч до Європи... Але чимдалі. Бо незабаром точно почнуться масові арешти "укрАінскіх шпіонов". Це давня московська традиція.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі