Розкол кремлівських еліт - хто стане в.о. капітана палаючого корабля?

Доки Путін гарячково кидає за борт незгодних, шукає винних і посилює репресії, найхитріші члени його відданої команди шукають можливості домовитися з сильнішою стороною. В чому їхня вигода?

От те, що реально вселяє надію, це роздори в середині самої РФ. Назовні проривалося небагато. Знаємо, що після фатичного зникнення з інформаційного простору реального Путіна й уже стабільної заміни на двійників, десь від минулої осені відбулися кілька владних перетягувань канату. Зараз переважно говорять про тріумвірат Патрушев-Чємєзов-Мішустін. Але з-під контролю вийшло чимало суб'єктів, хоча поки все стримували в загальній єдності. Та напруга зсередини зростає, а зовні активно вбивають клин США. Зараз пішов поспіх, доки при владі Байден. Росія сподівалася на Трампа, але процеси прискорилися.

...в ці дні тріщина моноліту рашистських еліт уперше прорвалася назовні. Це мільярдер Олег Дерипаска, один із стовпів режиму та гаманець Путіна. Він жорстко пройшовся по владі, звинуватив у "безумній" війні

Реально в ці дні тріщина моноліту рашистських еліт уперше прорвалася назовні. Це мільярдер Олег Дерипаска, один із стовпів режиму та гаманець Путіна. Він жорстко пройшовся по владі, звинуватив у "безумній" війні. Бив у ті точки, які раніше були священною коровою для кремлівського бізнесу. Його заяви прозвучали на саміті АТЕС, Азійсько-Тихоокеанського Економічного Співробітництва, в Японії. Там він єдиний представляв РФ.

А тепер про Курську інородну. Зараз уже дехто з провладних заявляє, що це Курськ став сигналом для рашистських еліт. Дуже наївно. У ворога достатньо сил зупинити наступ на своїй території. Тп натомість хтось зупиняє й підставляє під Гаймарси його ж колони. А от зворотний зв'язок мені видається більш, ніж реальним. Хтось у США дав гарантії декому в Росії. Дехто в Москві зорганізував зміну співвідношення сил та паралізував і дезорганізував окремі напрямки силового блоку. Здійснити таке в центрі поки нереально. На фронтах - також чисто політичним методом не вийде, там тільки вторинні ефекти можливі. А якийсь із віддалених регіонів...

...це може бути запланована ними операція для дестабілізації режиму і під гарантії, що опір рашистської армії буде паралізовано зсередини? Якщо це дійсно так, то це єдиний варіант реально позитивного й насправді проривного результату

США й союзники занадто благодушно поставилися до загалом абсолютно авантюрного наступу ЗСУ на Курщину, як для ситуації, коли б вони були не поінформовані чи й не організовували це самі. Чи це може бути запланована ними операція для дестабілізації режиму і під гарантії, що опір рашистської армії буде паралізовано зсередини? Якщо це дійсно так, то це єдиний варіант реально позитивного й насправді проривного результату від такого авантюрного наступу.

Цікаво: Дерипаска стане в/о президента Росії? Ще один руський, з яким мені довелося вести довгу світоглядну дискусію на початку 90-тих у німецькому Кідріху.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі