Зрадник Деркач стане сенатором Росії - а як же його помічники тут?

Андрій Деркач "несподівано" сплив у Росії. Доведено, що понад 10 років він працював на ворогів, має тут агентурну мережу. Усі ці люди займають високі пости - зокрема, в енергетиці. Однак жоден - до відповідальності притягнутий не був. Чому?

Колишній народний депутат України Андрій Деркач, який втік із країни та перебуває у розшуку, став одним із кандидатів у Совєт Федерації РФ від Астраханської області.

Багато років Деркач працював на користь РФ і просував пропагандистські наративи Кремля. Але при цьому стверджував, що не є російським агентом, а є лише українським патріотом

Багато років Деркач працював на користь РФ і просував пропагандистські наративи Кремля. Але при цьому стверджував, що не є російським агентом, а є лише українським патріотом. Наразі у цьому питанні можна офіційно ставити крапку. Підтвердилося, що Деркач увесь цей час працював на користь Путіна, і тепер отримує винагороду за свою працю.

Отже, зараз можна сміливо брати всю його "грибницю" - усіх тих, хто допомагав розганяти його заяви та працював у його командах. Думаю, такі в Україні ще точно лишилися. Ну й великий привіт Олександру Дубинському. Якщо Деркач отримав за свою роботу винагороду, то шанувальника собачих ротів просто використали та кинули.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі