Фронт: росіяни тиснуть з усіх боків, є загроза оточення під Очеретиним

Українські дрони гатять по тилах ворога, однак на лінії фронту - ситуація вкрай складна. Росіяни поступово просуваються на кількох напрямках. У чому проблема?

Загалом, на фронтах надзвичайно важко. Від лютого місяця ситуація поступово погіршувалася. І справа навіть не в знятті одного Залужного - його Зеленський почав блокувати ще з кінця 2022 року. Але погром у Генштабі і командуваннях, а особливо знищення системи координації в Генштабі та передача управління в руки Баргилевича - це абсолютний і безумовний злочин. Відтоді у нас більше нема добрих новин. Ну, хоча, заради цього й задумувався той погром.

За Очеретиним ворог створив критичну ситуацію для 31 бригади, бійці якої можуть потрапити в оточення, але наказу на відхід досі немає

Хороші новини приходять переважно з тилів ворога, де ЗСУ, ГУР, СБУ завдають дошкульних ударів. А безпосередньо на фронтах ситуація прикра. За Очеретиним ворог створив критичну ситуацію для 31 бригади, бійці якої можуть потрапити в оточення, але наказу на відхід досі немає. Це дані від DeepState. Бутусов та інші експерти вказують, що ворог переважно тисне там, де знає про погане управління бригадами, слабку керованість, невідповідність командирів. То те, що знає ворог, не знають у нас? Знають, але всі кадрові рішення перехопила ота злощасна ставка. Так отож.

Ворог уже дійшов до Воздвиженки, зростає загроза для стратегічної траси Покровськ-Константинівка. так само ворог поступово просувається на Торецьк і Нью Йорк. Посилюються атаки ворога на Куп'янському напрямку. Тривожно на Запоріжжі, де вражина підтягнула, за деякими даними, 90-тисячне угруповання. Але при цьому триває започаткована ще Залужним тактика максимального випалювання сил ворога, що позбавляє його можливості здійснювати дійсно небезпечні й скоординовані прориви.

Підтримуємо ЗСУ, молимося за наших захисників!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі