Варшава забезпечила себе укриттями та генераторами на 200%. До чого б це?

Мер Варшави відзвітував, що його місто готове до будь-якої ситуації: тут є запаси і укриття на майже удвічі більшу кількість людей, ніж мешкає в столиці Польщі. Що це - паніка чи відповідальність?

Мер Варшави Рафал Тшасковський заявив, що влада міста почала готувати запаси води та електрогенераторів у бункерах та сховищах. Про це повідомляє wPolityce. За його словами, міська влада готує склади для зберігання додаткового обладнання - наприклад, генераторів. Тшасковський наголосив, що необхідно бути готовими до будь-якої ситуації.

...у сховищах, включаючи переобладнані підземні парковки й метро, ​​зможуть сховатися до 3 млн осіб за нинішнього населення Варшави в 1,8 млн городян

За словами Тшасковського, у сховищах, включаючи переобладнані підземні парковки та метро, ​​зможуть сховатися до 3 млн осіб за нинішнього населення Варшави в 1,8 млн городян.

Який все-таки дивний він - цей мер Варшави. Посли різних країн світу не виїхали зі столиці Польщі, ЦРУ не попередило президента та прем'єрміністра Польщі про неминучість скорого вторгнення Росії, провідні авіакомпанії світу не припинили польоти з Варшави. Немає нічого того, що було у Києві напередодні російського вторгнення. Тоді чому мер Варшави панікує? Чому він не заявляє, що потрібно готуватися до шашликів та свят? Чому не звинувачує самого себе у створенні приводу для хаосу у місті та країні? Так, далеко Польщі до України, дуже далеко.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі