Нова ядерна доктрина РФ: затягнути цілий світ у власну прірву

Росія випала з клубу справжніх ядерних держав через свою агресію в Україні і тепер хаотично намагається поновити втрачений імідж

Навряд чи "ядерна доктрина РФ", яка начебто знову змінюється, існує у вигляді окремого документу. Проте дійсно можна помітити нову хаотичну конкретику, яка за формою подачі може вказувати на зміну російських доктринальних уявлень.

Росіяни говорять: ядерну зброю, навіть загрозу застосування не треба згадувати, але не вагаючись застосуємо, починаючи з 75 кілотонн, а не як у Хіросімі, з 20 кілотонн. Будемо стріляти ядерною зброєю, якщо суверенітет і територіальна цілісність опиняться під загрозою, але у виняткових випадках. Будемо застосовувати з "Іскандерів" по суходолу, але можемо і морськими "Москітами" по авіаносцях, якщо наблизимось на 100 км, в ядерному спорядженні "Іскандери" і "Москіти" відрізняються від неядерних, ось подивіться, але чи це інформація, чи дезінформація - не скажемо.

Не можна виключати, що росіяни, щоб краще налякати ядерною зброєю, просто дивляться, що про їхню ядерну зброю пишуть західні публічні довідники, і говорять чисто конкретно - ось це, що написано, і будемо застосовувати.

...проглядається дійсно новий унікальний для ядерних держав пункт нової "ядерної доктрини" Росії. РФ бачить край своєї прірви, і погрожує перевернути світ, якщо почне туди падати

Але окрім інформаційної операції, проглядається дійсно новий унікальний для ядерних держав пункт нової "ядерної доктрини" Росії. РФ бачить край своєї прірви, і погрожує перевернути світ, якщо почне туди падати. Запас стійкості країни-агресорки більший за український, але він обмежений. Через напад на Україну вона випала з клубу справжніх ядерних держав, які своїм необмеженим стабільним розумом бережуть світ від катастрофи. РФ тепер волає, що ядерна зброя їй потрібна, щоб самій врятуватись за чужий рахунок від прірви, в яку її затягує її ж власна війна.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі