Служба Божа України працює в поті чола: бачимо результати

Упродовж понад 30 років нашої Незалежності Росія запускала агентурні мережі і глибоко вкорінювалася в усіх українських інституціях. СБУ поступово позбувається цього лиха, але скільки роботи попереду?

СБУ оприлюднила непогані цифри за 5 місяців своєї внутрішньої роботи за напрямком попередження ворожих диверсій і затримання агентів (навідників, коригувальників та решти). Це наокремо від військових операцій СБУ на морі, атак дронів СБУ в глибокому тилу ворога, підготовки ліквідації окремих зрадників і катів. Отже, з січня маємо:

- 477 кримінальних проваджень щодо державної зради (повідомлено про підозру 541 особі, засуджено 157);
- 1094 кримінальних провадження за фактами колабораційної діяльності (підозри оголошено 1203 особам, засуджено 311);
- 185 справ щодо пособництва державі-агресору (повідомлено про підозру 146 особам, засуджено 20);
- 89 проваджень щодо передачі ворогу даних про ЗСУ чи коригування обстрілів (підозри оголошено 79 особам, засуджено 29);
- Загалом слідство триває у більш ніж 1 000 провадженнях за державну зраду та майже у 3 000 за колабораційну діяльність.

СБУ вичистила вже більшість агентурних мереж ворога, ретельно створюваних протягом всіх років нашої незалежності. Засвічених, активних, прихованих, сплячих... Але їх було реально неймовірно багато...

Ймовірно, виплодок з Куренівки, що бив дружину бійця, теж незабаром додасться до цієї статистики. СБУ вичистила вже більшість агентурних мереж ворога, ретельно створюваних протягом всіх років нашої незалежності. Засвічених, активних, прихованих, сплячих... Але їх було реально неймовірно багато - Кремль ніколи не обманювався щодо своїх намірів і нашого спротиву планованій ще давно окупації. Тому роботи СБУ ще вистачить надовго.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі