Відновлення України потрібно всім, крім самої України? Схоже на те

Вже за тиждень у Берліні стартує міжнародна конференція з відновлення України. Однак від нас - їхати в Німеччину нікому. Як так сталося?

Ukraine Recovery Conference, міжнародна конференція з відновлення України, відбудеться у Берліні 11-12 червня. Лишився тиждень. Українську сторону мають представляти керівники Мінінфраструктури та Мінрегіонів. Їх немає. Старих звільнили, нових не призначили, та й загалом, наскільки я розумію, доля цих міністерств, об'єднаних і потім роз'єднаних, невідома. Прем'єрміністр, наскільки відомо, також не збирається на конференцію. Виглядає так, ніби відновлення України потрібно всім, окрім України. Потім будемо скаржитися, що нема грошей. А все, що було потрібно від нас, - це приїхати за ними.

...все це виглядає як плювок у бік Німеччини, яка є організатором цьогорічного форуму (минулий був в Лондоні, позаминулий у Швейцарії). Не думаю, що хтось може мені раціонально пояснити, навіщо зараз сваритися з Німеччиною

На додачу: все це виглядає як плювок у бік Німеччини, яка є організатором цьогорічного форуму (минулий був в Лондоні, позаминулий у Швейцарії). Не думаю, що хтось може мені раціонально пояснити, навіщо зараз сваритися з Німеччиною.

Ну і наостанок. Хто регулярно читає, той знає моє ставлення до об'єднання й роз'єднання міністерств, я писав про це разів десять. Кожна така операція вибиває всіх причетних майже на півроку через складні бюрократичні й юридичні процедури. Практичного сенсу в тому жодного нема. Я був проти об'єднання міністерств, але зараз знову паралізувати їхню роботу так само немає сенсу. Це можна відкласти на потім, все одно давно назріла комплексна реформа Уряду.

Щоб бути вчасно у Берліні, міністрам треба виїжджати у неділю. Сподіваюся, вони встигнуть бути призначені.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі