Путін задіює всі ресурси - гучно, але вже не страшно

Останнім часом Російська Федерація посилила провокації на всій території Європи - шпигунські скандали, диверсії, одностороннє зміщення кордонів у Балтійському регіоні. Та що за цим стоїть?

Напередодні Саміту миру у Швейцарії ворог розтягує фронт за межі України до саботажу європейської інфраструктури, односторонньої зміни територіальних вод у Балтиці, нових нелегальних мігрантів з Білорусі і шпигунів, де тільки можна, яких європейці висилають-висилають, і все одне залишається кого вислати, бо їх багато. У цій зв'язці - традиційні російські повідомлення про анонімні ядерні навчання і невідомо ким невизнання української влади.

Це не посилення російських спроможностей, це розтягування наявних російських ресурсів, які скорочуються - туди, де їх можна подати гучніше, щоб вплинути на прийняття рішень

Це не посилення російських спроможностей, це розтягування наявних російських ресурсів, які скорочуються - туди, де їх можна подати гучніше, щоб вплинути на прийняття рішень. Але за всіма напрямами росіяни діють як на українському фронті - нападають на вразливу місцину і трошки просуваються. Синхронізовані мініпросування аж до Балтики і шпигунів в Швейцарії мали б створити відчуття російської величі напередодні мирних переговорів.

Але якщо гуркотіння війни не боятись, то все, що нова конфігурація російського генералітету перекидає з фронту на гібридні акції, піде в гудок. Немає сенсу боятись гудка, бо його треба ігнорувати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі