Удар по Харкову: США, дайте можливість Україні бити у відповідь

Росія чинить в Україні геноцид. Тим часом у Білому домі ніяк не вирішать, чи дозволяти українцям застосовувати зброю від США на території Росії. Може, час визнчитись?

Отже, якраз перед Книжковим Арсеналом, буквально за тиждень до його початку, вороги вирішили звільнити нас від літератури, знищивши десятки тисяч книжок у друкарні видавництва Vivat.

Цікаво, в які вуха на Заході кричати про геноцид, щоб нарешті нас почули? Що треба зробити, щоб нас почули: українців винищують фізично, морально, духовно і їм потрібно мати право на удари західною зброєю по Росії, інакше моральна співвідповідальність за геноцид українців ляже на Байдена і Саллівана.

Розумію, що на кону в них, звісно ж, загибель цивілізації. Але цивілізація й шеляга не варта, якщо вона не здатна - ні, навіть не захистити нас за допомогою своїх армій! - дати дозвіл на використання своїх засобів для нашого захисту. Захисту від знищення одного конкретного народу. Нам, країні, яка добровільно віддала свою ядерну зброю і довірилась сильним цього світу. Нам, країні, яка 11 років у війні, що вбиває наших найкращих людей.

Дозвіл на удари по РФ західною зброєю й оголошення цього державного утворення спонсором тероризму - це той мінімум, який потрібен для нашого виживання, і той максимум, який потрібен для покарання держави-терориста і його режиму на цей момент.

Дозвіл на удари по РФ західною зброєю й оголошення цього державного утворення спонсором тероризму - це той мінімум, який потрібен для нашого виживання, і той максимум, який потрібен для покарання держави-терориста і його режиму на цей момент. Чи забагато ми хочемо? Ні, не забагато. Ворог ще має заплатити за смерть турґєнєвської Му-Му. Але це окремий рахунок.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі