Маріуполь розцвітає? Російські нацисти окупували місцеві ринки

Справедливість, закон і порядок - ці терміни змінюють своє значення на протилежне, якщо йдеться про "рускій мір". Наші окуповані міста це щодня відчувають на собі

Маріупольські підприємці бідкаються: чекали від Росії розквіту законності і порядку. Натомість - пів міста в руїнах, половина населення загинула, промисловість знищена, а на ринках - хазяйнують російські бандити і мафіозі. Зокрема - кілька разів судимий російський нацист В'ячеслав Дацик. Під його керівництвом у місті розплодилися стихійні ринки, де безконтрольно продається контрафакт. Що цікаво - коли місцеві підприємці скаржаться на побори і відсутність елементарних санітарних умов для торгівлі та розміщують про це ролики в інтернеті - замість поліції до них "на розбірки" приїздять ті самі бандити.

Хто ж такий цей Дацик? У Росії він не раз сидів (у психіатричній клініці, звідки втік) та за кримінальні злочини. Не раз намагався втекти з Росії - до Норвегії та Естонії. З обох країн був екстрадований - щоб віднайти своє бандитське покликання в Маріуполі. Тепер кришує нелегальні ринки у пограбованому і знищеному місті. А місцеві блогери пишуть відеозвернення: мовляв, Маріуполь має стати новим російським містом, вільним від криміналу й корупції. Навіть дивно - де вони бачили бодай одне російське місто, вільне від кримінаклу та корупції? Прокиньтесь, хлопці! До вас приїздять з погрозами російські бандити, яких в Маріуполі взагалі не було - доки він був українським. На ринках було вдосталь дешевих і якісних продуктів, а з контрафактом боролися.

Скандал із нелегальними маріупольськими ринками і бандитизмом дійшов до Москви. Про нього навіть написало російське видання "Московскій комсомолєц". З'ясувалося, що бандити збирають із місцевих підприємців данину нібито на так звану СВО. А коли блогери запропонували поставити офіційні скриньки зборів, рекетири заявили, що самі розберуться. Все, як завжди - чекли Росію, сильну руку й порядок. А отримали - безкарний бандитизм, безправ'я і злидні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі