Шойгу міг би вчинити переворот і скинути Путіна?

Унікальний шанс порятувати власну країну випадає раз на життя. Чи повторить Шойгу помилку Прігожина?

Те, що нині відбувається в Москві, інакше, ніж антикитайським заколотом, назвати не можна. Був би сильний крок з боку Сергія Шойгу ввести в Москву танки і захопити владу в Кремлі й Останкіно. Путіну - стрімкий бекіцер.

...провисаючи із заколотом проти ФСБ в ці години, Шойґу повторює помилку Прігожина, який дійшов до воріт невизначеності, вибравши неславу і швидку смерть замість одчайдушної спроби перевернути дошку

Війні кінець. Шойгу - миротворець. А все тому, що в нього мама була українкою. І водночас він - яскраво виражений синантроп. Тому провисаючи із заколотом проти ФСБ в ці години, Шойґу повторює помилку Прігожина, який дійшов до воріт невизначеності, вибравши неславу і швидку смерть замість одчайдушної спроби перевернути дошку. Хто перший збагне, що варто ризикувати, той змінить Росію. Вона нині реально на глиняних ногах. Унікальні дні.

Шойгу - реально єдиний, хто це може зробити. Але не здатен. Тому його теж з'їдять. Уже їдять. І їдять саме його. Людину, на яку повісять усі трабли на фронті і неможливість бодай якось перемогти у цій війні.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі