Ворожіння на Конституції: легітимний, не легітимний...

Чи звернеться президент Зеленський до Конституційного суду за поясненням щодо своєї легітимності після 20 травня? Це турбує як друзів, так і ворогів України

Якщо не намагатися підміняти собою Конституційний суд і підганяти результат під свої політичні вподобання, слід визнати, що в головному законі існує, щонайменше, колізія між двома нормами в питанні легітимності президента після 20 травня. Мінімум, що можна зробити в такій ситуації, це звернутися до КС за розʼясненням. Однак Володимир Зеленський цього не робить (вірогідно, не впевнений, що має достатньо голосів суддів на свою користь). Натомість, усіх, хто піднімає цю тему, він оголошує агентами Москви.

...нелегітимність президента, підозра в узурпації - це обʼєктивно дуже серйозний фактор. Причому не лише для ворогів, а й для друзів чи відносно нейтральних людей, у сферу інтересів яких входить політична боротьба навколо допомоги Україні (як ті ж трампісти)

Знаєте, нелегітимність президента, підозра в узурпації - це обʼєктивно дуже серйозний фактор. Причому не лише для ворогів, а й для друзів чи відносно нейтральних людей, у сферу інтересів яких входить політична боротьба навколо допомоги Україні (як ті ж трампісти). І саме ті, хто залишає це питання невизначеним, підіграють Москві. А зовсім не поодинокі (наразі) притомні люди, котрі вимагають цю проблему зняти.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі