Що робити з ФСБ московського патріархату?

Вітчизняне законодавство має чітко унормувати неприпустимість діяльності ворожої організації в Україні

З приводу погроз українським депутатам щодо заборони діяльності московської церкви. Знаєте, парадокс ситуації полягає в тому, що оригінальний (від влади) законопроект із його вимогою доводити в суді те, що є цілком очевидним для будь-якої притомної людини, не лише зробить норму абсолютно імпотентною (спробуйте уявити рівень тиску на суддів), а й дасть простір для маніпуляцій щодо утисків свободи совісті в Україні (згадайте, Ілон Маск уже це робив)

...простий і однозначний закон, котрий міститиме очевидну тотожність УПЦ МП=РПЦ=ФСБ не лише вирішить проблему функціонування відверто ворожої, підривної ідеологічної організації в Україні, а й суттєво звузить простір для політичних спекуляцій

А от простий і однозначний закон, котрий міститиме очевидну тотожність УПЦ МП=РПЦ=ФСБ не лише вирішить проблему функціонування відверто ворожої, підривної ідеологічної організації в Україні, а й суттєво звузить простір для політичних спекуляцій. Наскільки я розумію, правки, які внесли до другого читання депутати від ЄС, саме до такої однозначності майбутній закон і наближають. І провладній більшості варто їх підтримати навіть із суто практичних міркувань.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі