"Bellingcat" звинувачує українських антикорупціонерів у зраді?

Заява Христо Грозєва щодо роботи українських "антикорупціонерів" на ворога мала би стати приводом для серйозного судового розслідування. Та чи стане?

З приводу заяви Христо Ґрозева про українських "активістів і антикорупціонерів", які брали гроші в російських спецслужб. Я про спецслужби й гонорари не знаю, але те, що ВСЯ (йдеться про десятки прізвищ і видань, не пригадую жодного винятку) грантоїдська антикорупційна зграя всіма доступними методами кілька років боролася проти будь-яких спроб конфіскувати в бюджет півтора мільярди доларів Януковича, можу присягнути й довести на будь-якому слідстві й у суді.

Зрозуміло, що Янукович, як і його гроші, на той момент був під повним контролем московитських спецслужб. Тож можу припустити, що це цілком могла бути їхня спецоперація

Хто, скільки й чим їм за це платив не знаю, але слідство, мабуть, могло б довідатися. Зрозуміло, що Янукович, як і його гроші, на той момент був під повним контролем московитських спецслужб. Тож можу припустити, що це цілком могла бути їхня спецоперація.

Тому заява Ґрозева виглядає для мене абсолютно правдоподібною.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі