Зеленський, вибори, війна. Суспільству ампутували мізки?

Переважна більшість українців вважають, що вибори в країні проводити не можна. І тут в мене виникає до суспільства важливе питання

Судячи з останнього опитування КМІС, регенерація мозку, ампутованого в нашого народонасєлєнія в 2019-му, так і не почалася. Переважна більшість вважають, що вибори в країні (навіть президентські, щодо яких різночитань у Конституції немає) проводити не можна і Зеленський має залишатися на посаді до закінчення воєнного стану.

Про те, що стан цей не є вироком небес, а лише функцією простого голосування в Раді й що на певний короткий період його можна тим самим способом замінити на "особливий" (принаймні, в тих областях, де немає активних бойових дій), я вам вчергове розповідати не буду.

Якщо війна затягнеться, скільки ще часу ви плануєте залишатися під орудою цього наполеончика й його свори - рік, два, десять?

Як і про те, що зажадати сьогодні від армії звільнити всю окуповану територію, прорвавши надпотужні лінії оборони московитів, є завданням набагато менш реальним, аніж вимагати від виконавчої влади створення умов, котрі дозволять, попри всі складнощі війни, забезпечити максимально можливі умови для вільного волевиявлення.

Але дещо запитаю. А якщо війна затягнеться, скільки ще часу ви плануєте залишатися під орудою цього наполеончика й його свори - рік, два, десять? А чи усвідомлюєте, що вони сьогодні кревно (враховуючи неминуче кримінальне переслідування після зміни влади) зацікавлені, щоб війна не закінчувалася ніколи?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі