Істерики поляків завчасні: справжня торгова війна попереду

Але поляки у ній програли завчасно, бо якщо, маючи захист НАТО і дотації з ЄС, вони не спромоглись створити конкурентий агросектор, то потім не зможуть тим більше

Власне, продуктові істерики поляків просто показують, що буде, коли Україну приймуть в ЄС і їм доведеться на постійній основі конкурувати з продуктами сільскогосподарського виробництва кращої якості і продуктивності. Окрім зерна, вже он МХП звинувачують у розвалі ринку курятини у Польщі. Одна агрофірма під бомбардуваннями і відключеннями електрики перемогла у конкурентній боротьбі цілий сектор ринку багатої європейської країни. І це ще ми яйця по 17 не продавали.

Одна агрофірма під бомбардуваннями і відключеннями електрики перемогла у конкурентній боротьбі цілий сектор ринку багатої європейської країни

Це все забавки, справжня торгова війна попереду, але поляки у ній програли завчасно, бо якщо, маючи захист НАТО і дотації з ЄС, вони не спромоглись створити конкурентий агросектор, то потім не зможуть тим більше. Вангую, що потім свої землі польські фермери просто здаватимуть в оренду українцям, які і так там вже працюють.

Ну а поки, шановний Брюссель, не хочете приймати Україну в ЄС - то годуйте середній європейський клас польськими, прости господи, сирами.

Смачного.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі