Захід хоче знекровити Росію нашими руками

І зброя, і гроші будуть надходити доти, доки не виконаємо свою історичну місію

Надзвичайно цікавий матеріал Reuters розповідає, що висловлена в інтервʼю Карлсону путінська ідея припинення вогню не була просто мильною бульбашкою - він висловив її цілком серйозно (з усіма пересторогами щодо трюків старого чекіста).

Цікаве тут інше - відмова американців це обговорювати. Формально - через неучасть України в перемовинах. Але я впевнений, що за нею стоїть щось геть інше.

Не буду тут перераховувати різні версії, котрі я одна за одною відмітаю через маловірогідність, перейду до основної. Судячи з усього, наші західні партнери вирішили знекровити російську армію й економіку до стану, коли вона вже категорично не зможе являти собою загрозу для країн НАТО.

Зовнішня політика - це не про мораль, а про національні інтереси

Ви, звичайно, зараз почнете нарікати на підступний Захід, котрий вирішує свої проблеми за рахунок життів українців. Але, як я вже не раз казав, зовнішня політика - це не про мораль, а про національні інтереси. І оскільки ми за 30 років незалежності не навчилися ефективно самі захищати свої інтереси (створивши потужну армію чи вступивши до НАТО), то можемо лише дякувати долі, що вони наразі співпали з інтересами цивілізованого світу.

Головний висновок, якщо я правильно зрозумів ситуацію, - напризволяще нас ніхто не кине.

І зброя, і гроші будуть надходити доти, доки не виконаємо свою історичну місію.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі