Театральна постановка із зерном. Чому не варто хейтити поляків

Саме тому і вибране зерно, бо чим ще так легко тригерити націю, травмовану Голодомором

Не те щоб я заважав когось хейтити, бо хто я такий, але, гадаю, в таких речах варто зводити загальний баланс по країні, дебет-кредит.

І по сальдо Польща і поляки все ще в глибокому плюсі щодо України. Вони витратили (і продовжують) незмірно більше коштів на підтримку, аніж втрати від блокування фур із зерном. Політично їх допомогу взагалі складно осягнути - поляки чинили сильний тиск на Німеччину і в ЄС та НАТО були два роки найбільшим проукраїнським лобі. Вони все ще наш сусід і будуть ним завжди.

Очікування ідеального - це інфантилізм і наша проблема, що ми бачимо світ як мексиканський серіал, в якому всі обійнялись і плачуть

А очікування ідеального - це інфантилізм і це наша проблема, що ми бачимо світ як мексиканський серіал, в якому всі обійнялись і плачуть. Ржачно, що нас бісить риторика про братів від росіян, але ми аналогічну постійно пробуємо натягнути на поляків.

Ці три купки зерна, обфотографовані з усіх боків, - театральна постановка для виклику негативної емоції. Саме тому і вибране зерно, бо чим ще так легко тригерити націю, травмовану Голодомором.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі