В ОП готуються оголосили генералам підозри?

Цим пострілом влада вбиває двох зайців: прибирає з політичного поля головних конкурентів та одночасно перекидає стовідсотково свою провину на військових

Відставка Залужного з командою й фактичне виштовхування його в політику - груба помилка Зеленського. Але ще більшою (тепер уже нашою) буде сподівання, що в ОП сидять самі дурні й нездатні передбачити сумні для себе й абсолютно очевидні наслідки цієї відставки й не намітили певного плану дій із цього приводу.

Про те, що справи проти генералів давно зварганили й чекають лише сигналу від Єрмака, не знає лише найлінивіший

Не маю жодного, ані найменшого сумніву, що наступним кроком буде оголошення Залужному та Наєву й парі інших воєначальників підозр за державну зраду у справах про зрив підготовки до війни й їхнє взяття під варту. Цим пострілом влада вбиває двох зайців: прибирає з політичного поля головного конкурента та одночасно перекидає стовідсотково свою провину на військових, котрі й без того зробили більше, ніж могли, враховуючи позицію політичного керівництва перед вторгненням.

Про те, що справи ці в ДБР давно зварганили й чекають лише сигналу від Єрмака, не знає лише найлінивіший.

Ви всі прекрасно бачили, скільки часу Офіс тестував вашу реакцію на відставку Залужного й не оформляв свого рішення доти, доки не переконався, що протест обмежиться зойками в Фейсбуці (що й підтвердилося). Якщо соціологія їм покаже, що реакція на кримінальне переслідування Залужного-Наєва буде такою ж млявою, "новини" зʼявляться незабаром.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі