Зеленського просто знесуть. Шість наслідків можливої відставки

Спроба вивести Залужного з політичної боротьби через оголошення йому підозри тупо означатиме, що події розвиватимуться блискавично

Вчора за вечерею знайома запитала, чи вважаю я цю відставку можливою.

А я відповів:

- Навіть якщо відкинути такі "дрібниці", як інтереси держави й народу, а оцінювати з точки зору користі-шкоди для самого Зеленського, не можу уявити кроку більш катастрофічного й безумного.

1. Це може підняти громадський спротив.

2. Навіть якщо президент цю хвилю й переживе, підтримка його гарантовано впаде, бо генерал має вищий індекс довіри суспільства.

3. Залужний, який неухильно тримає слово не займатися політикою, доки він на посаді головкома (чув від нього особисто - К.В.) після звільнення автоматично стає політиком із найвищим рейтингом і позбувається всяких обмежень.

Всі невдачі на полі бою (і навіть просто відсутність помітних успіхів) будуть тепер автоматично записуватися в пасив Зеленського

4. Всі невдачі на полі бою (і навіть просто відсутність помітних успіхів) будуть тепер автоматично записуватися в пасив Зеленського. А враховуючи, що на цей рік великий наступ є малореальним, наслідки передбачити легко.

5. Ця ситуація легко змінить негативне ставлення населення до можливих виборів на протилежне, а шансів перемогти Залужного (чи його команду на парламентських) Зеленський не має.

6. Спроба вивести Залужного з політичної боротьби через оголошення йому підозри (чи й обвинувачення) тупо означатиме, що події розвиватимуться блискавично, й Зеленського просто знесуть. Причому до цього поставиться схвально не лише пасіонарна частина суспільства, а й "болото". До того ж складно це не буде - "Беркута" в цієї влади немає (і не буде).

- То що, розмови про усунення Залужного - це байка? - зраділа знайома.

- На жаль, ні. Зеленський не просто людина скромних інтелектуальних здібностей, котра, до того ж, не має в оточенні нікого, хто здатний йому опонувати чи, бодай, стримувати.

Зеленський цілком здатний на безумні вчинки, котрі шкодять йому самому

Він взагалі не є людиною раціо, а лише емоцій, хворобливого еґо, капризів і комплексів. Тому він цілком здатний на безумні вчинки, котрі шкодять йому самому.

Приблизно через годину мені надіслали пост Берези, а зразу за цим пролунав дзвінок від мого товариша з Генштабу зі словами: "Все підтверджується".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі