Оборонні укріплення замість контрнаступу: що відбувається

Солдати воюють в окопах, а генерали, щоб зберегти їм життя, тримають другий фронт у тилу. У наших реаліях він виявляється не менш важливим

Весь світ, а за ним і українські медіа, пише сьогодні про потужні оборонні укріплення (аналогічні тим, котрі зі свого боку побудували московити), які споруджує сьогодні Україна.

Забуваємо при цьому лише про одне. Можливим таке рішення стало лише після статті Залужного в The Economist, де він, всупереч бадьорому наступальному оптимізму політичної влади, констатував перехід до позиційної війни й необхідність зміни тактики.

Вдома переконати верховного в цих доволі очевидних речах генерал не зумів - довелося виносити сміття з хати

Самий цей факт ясно вказує, що вдома переконати свого верховного в цих доволі очевидних речах генерал не зумів - довелося виносити сміття з хати.

В результаті стаття остаточно зіпсувала йому стосунки з Зеленським, викликала численні звинувачення в порушенні субординації та втручанні в політику, а намір звільнити головнокомандувача перетворився в президента на обсесію.

Попри це, Шашличник змушений був зібрати-таки Ставку й прийняти рішення про будівництво повноцінної лінії оборони.

Солдати воюють в окопах, а генерали, щоб, по можливості, зберегти їм життя, тримають другий фронт у тилу. У наших реаліях він виявляється не менш важливим.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі