Мамкині "можемповторітєлі": цікава деталь в історії зі збитим А-50

Нинішній рівень московитських технологій не дозволяє випустити сьогодні подібну машину на заміну

Найяскравішою деталлю в історії зі збитим А-50 для мене була не вартість літака й навіть не краса військової операції. А інформація про те, що нинішній рівень московитських технологій не дозволяє випустити сьогодні подібну машину на заміну.

Уявляєте, при всіх трильйонах шарових нафтових доларів, котрі вони отримали за період путінського правління, нинішні "можемповторітєлі" не здатні відтворити власні технології 50-річної давності!

Звичайно, в нас ситуація не ліпша. Але в нас є серйозна надія на співпрацю з західними компаніями, а союзники московитів - Іран та Північна Корея

Звичайно, в нас ситуація не ліпша. Основу оборонки складають пенсіонери - ті, хто ще живий і поки що здатний дошкутильгати до прохідної свого заводу чи КБ.

Але в нас є серйозна надія на співпрацю з західними компаніями, а союзники московитів - Іран та Північна Корея - нічого й близько подібного передати своїм деградованим братам не зможуть.

Щоправда, для того, аби співпродукувати щось серйозне із натовцями (а не вічно канючити готове), нам потрібні у владі серйозні дорослі, а не порожні прожектери. А з цим поки що біда.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі