Парадокс: ніхто не довіряє Порошенку, але всі хотять його прем'єром

Наш умнєйший електорат в глибині душі вже розуміє, на якій гнилій брехні й дурості базувався його останній вибір. Просто не готові це визнати

Мало хто, чомусь, звернув увагу на цікавенний парадокс у недавньому соцопитуванні щодо створення коаліційного уряду. Виявляється, що тих, хто підтримує цю ідею чи не заперечує проти неї - абсолютна більшість. І серед бажаних претендентів на посаду на першому місці - Порошенко.

Коаліція із "зеленими" жодної реальної користі країні не принесе

Я тут, Дарвін борони, не агітую за Пороха й реалізацію цієї ідеї. Більше того, якщо він запитає моєї думки (колись таке бувало), буду з усім ентузіазмом відмовляти. Коаліція із "зеленими", коли вони в більшості й з урахуванням ментальних особливостей їхнього очільника, жодної реальної користі країні не принесе, лише скомпрометує міноритарія. Та й взагалі, жодній притомній людині я б не радив іти премʼєром у такий уряд.

Але парадокс таки цікавий. Та сама більшість, котра тотально (дивіться на інші опитування) оголошує , що не довіряє Порошенку, звинувачуючи його в небаченому злодійстві, вже не проти зробити його премʼєром (і віддати під контроль всю економіку!).

Тобто, виявляється, що наш умнєйший електорат в глибині душі вже розуміє, на якій гнилій брехні й дурості базувався його останній вибір. Просто не готовий ще це визнати - навіть перед собою.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі