Ми живемо у виставі абсурду. Що зможе змінити цей світ

Сотні разів інформація від московитів виявляється абсолютно фейковою, але вільний світ продовжує щоразу наново перевіряти чергового "авіадиспетчера Карлоса"

Іранський міністр зовнішніх справ з приводу подій у Газі не просто повторив за Насраллою, що хамасівці почали все на свій розсуд (себто і відповідальність тут повністю їхня, і допомагати їм ніхто не зобовʼязаний), а й назвав Росію головним бенефіціаром нинішньої війни, бо вона відволікає увагу світу від України. Не знаю, чи натякає він, що варто пошукати в нападі ХАМАСу російський слід, чи просто стрілки переводить, але цікаво.

Дивимося на велелюдні демонстрації на підтримку хамасівських людожерів у Західній Європі і жахаємося безумству. Але це далеко не вся картина

Дивимося на велелюдні демонстрації на підтримку хамасівських людожерів у Західній Європі і жахаємося безумству. Але це далеко не вся картина. Днями натрапив на французьку соціологію. Понад дві третини громадян на запитання, чи може щось подібне до нападу ХАМАС на ізраїльські кібуци повторитися у Франції, відповіли ствердно. Безпрецедентно різка позиція німецького істеблішменту (від заяв Шольца до "маніфесту" Більд) також є досить показовою. Як і "наїзд" керівництва Британії на поліцію за надмірно компромісну позицію з приводу агресивних ксенофобських маніфестацій у Лондоні.

Крім усього іншого, такі зміни мають шанс і зупинити посилення ультраправих (зазвичай, пропутінських) партій, котрі чи не єдині досі давали якусь альтернативу злободенній проблемі іммігрантів.

Четверо арабських журналістів, котрі висвітлювали напад на Ізраїль, йшли разом із терористами

Події навколо нападу на Ізраїль можуть призвести до змін ще в одному питанні – ставленні до інформації з завідомо сумнівних джерел. Цими днями ЦАГАЛ оприлюднив докази, що четверо арабських журналістів, котрі висвітлювали напад на Ізраїль, йшли разом із терористами (нічого не нагадує?) Світ "раптом" дізнався, що араби-співробітники провідних світових новинних агенцій є тісно повʼязаними з ХАМАС. Уявляєте, яку "обʼєктивну" інформацію цей самий світ дізнається з Гази, особливо враховуючи, що інших журналістів туди майже не допускають?

Тут виникає й інше питання (для України не менш важливе, ніж для Ізраїля): чи зможе світ зробити висновки щодо інформації з завідомо скомпрометованих джерел? Бо живемо як у виставі абсурду. Сотні разів інформація від московитів (чи інших пропагандистських медіа) виявляється абсолютно фейковою, але вільний світ продовжує щоразу наново перевіряти чергового "авіадиспетчера Карлоса".

Дістали.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі