Лише три інгредієнти: готуємо домашнє згущене молоко

До речі, ви знали, що французи називають згущене молоко "варенням з молока"?

Згущене молоко – ласощі, улюблені багатьма з дитинства. Воно смакує з млинцями, оладками, сирниками, також його можно використовувати у приготуванні різноманітних десертів. Те молоко, що продається в магазині, не всіх влаштовує, бо його склад іноді не дуже корисний. Тож пропоную приготувати згущене молоко вдома – таке, як у тій самій баночці з хлопчиком на етикетці, тільки набагато краще, бо воно не містить нічого, крім молока, цукру, масла і ванілі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

05.11.2023 14:01:00Шендерович82.145.222.--
  • 0+
  • 0-
  • Відповісти

Клопотенко мабуть би здивувався,якби взнав,що згущене молоко виготовляють в промисловості шляхом згущення у вакуум-аппаратах,що в домашніх умовах неможливо.
Те що виходить шляхом варіння годину-дві,то інше.
Але якщо брати до уваги суррогати,що продають в магазинах,то варіант вареного молока а ля Клопотенко є не найгіршим.