Ідеальний суботній сніданок. Готуємо оладки з гарбузом

Крім рецепту, ви дізнаєтесь багато цікавого про пекарські дріжджі

Оладки на дріжджах – це справжня смакота, яка несе в собі трохи тепла та затишку. Наче їсте золотаву хмаринку. Ця страва вже давно завоювала місце в серцях багатьох і стала незамінним атрибутом сніданку або легкого перекусу. Але якщо ви думаєте, що приготування оладок на дріжджах – це складний процес, то цей рецепт розвіє ваші сумніви.

Окрім рецепту млинців, у відео ви також почуєте захоплюючі розповіді хіміка Гліба Рєпіча про світ дріжджів. Дізнайтеся, що таке дріжджі, розгляньте їх під мікроскопом, дослідіть, чи шкідливі дріжджі, станьте свідком захоплюючого експерименту з вирощування дріжджів, дізнайтеся про температуру, при якій дріжджі перестають функціонувати, і зрозумійте, чому саме дріжджі є секретом пишної текстури випічки.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі