Від раку, ожиріння та діабету: чому варто їсти клітковину щодня

Якщо від великої кількості овочів та фруктів ви відчуваєте здуття, то поповнювати запаси клітковини можна з БАДів

Клітковина – найважливіший компонент здорового раціону. Це харчове волокно, що міститься у продуктах рослинного походження. Доведена її профілактична користь по відношенню до серцево-судинних захворювань, цукрового діабету другого типу та раку товстого кишечника. Сьогодні поговоримо про різноманітність, потребу та джерела клітковини та про її характеристики.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі