Готуємо макар: страву з картоплі, яку ви ще не куштували

Для приготування цієї страви вам знадобиться картопля, сметана та сало

Картопля — то, мабуть, найпопулярніший овоч в Україні після буряка. Це зовсім не дивно, бо вона смачна і поживна, а варіацій страв з нею безліч. Найпопулярніша страва з картоплі — це деруни, або тертюхи. Але виявляється, це не єдина українська страва, яку готують з тертої картоплі. Наприклад, в Овручі готують картопляний макар. Це майже як тертюх, але терта картопля не смажиться, а запікається в духовці. Ось така вона цікава – традиційна українська кухня. Тож сьогодні пропоную приготувати найсмачніший картопляний макар у вашому житті.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі