Трамп образився. Ніжний роман із Ізраїлем – всьо?

Рудий назвав керівництво ХАМАС прагматиками, з якими він би точно домовився й ніколи не допустив різні, що сталася (нічого не нагадує?)

Під час свого президентства Дональд Трамп був дуже проізраїльським. Чи то справа у впливі його зятя Кушнера, чи в боротьбі за голоси єврейського виборця (той традиційно підтримує демократів), чи просто примха екстравагантного дивака, але давню американську обіцянку про перенесення посольства в Єрусалим він виконав, в укладенні мирних договорів із частиною арабських країн посприяв, та й взагалі підтримки не бракувало – особливо на тлі попереднього президента Барака Обами.

Можливо, цей ніжний роман із єврейською державою продовжувався б вічно, якби не останні трагічні події, де одвічний ворог Трампа президент Джо Байден став на бік Ізраїля

Можливо, цей ніжний роман із єврейською державою продовжувався б вічно, якби не останні трагічні події, де одвічний ворог Трампа президент Джо Байден став на бік Ізраїля настільки рішуче й беззастережно, наскільки це лише можливо. І отримав у відповідь щиру вдячність від євреїв та уряду.

Після чого рудий образився й обі*рав у інтервʼю всіх ізраїльських лідерів, а керівництво ХАМАС назвав прагматиками, з якими він би точно домовився й ніколи не допустив різні, що сталася (нічого не нагадує?).

Непросто збагнути, як великий американський народ може обирати таке непрогнозоване, закомплексоване, екстравагантне створіння своїм лідером.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі