Влада готується перекинути відповідальність на Залужного

ОП може в будь-який момент висунути головнокомандуючому підозру

Як на мене, суспільство абсолютно неадекватно зреагувало на інформацію щодо розслідування ДБР про здачу півдня, де головними винуватцями планують зробити Залужного та Наєва. Можна аналізувати вірогідні причини, але факт залишається фактом: ця мегановина в центрі уваги чомусь не опинилася. Ті ж, хто звернув на неї увагу, поквапилися звинуватити видання (УП) й журналістку у викривленні фактів.

Насправді, вони на цей раз не збрехали. Таке розслідування є (я знаю про нього давно), воно знаходиться на етапі, коли ОП може в будь-який момент висунути Залужному підозру.

Чому це не робиться зараз? Можливо, бояться, усвідомлюючи, що армія здатна зреагувати тут дуже жорстко

Чому це не робиться, справа інша. Можливо, чекають слушного моменту (наприклад, коли Залужний після війни піде в політику). Можливо, бояться, усвідомлюючи, що армія здатна зреагувати тут дуже жорстко. Або оглядаються на союзників.

Але не це головне. "Зелені" готуються перекинути відповідальність за саботаж підготовки до московитського вторгнення на військових, у першу чергу – Залужного, чия популярність являє для них загрозу. Він про це знає, а тепер і ви.

П.С. Чому я не написав про це кілька місяців тому, коли отримав інсайд? Побоявся, що без серйозних доказів суспільство це проігнорує. І не помилився.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі