На диво просто готуються. Рецепт тих самих кримських чебуреків

Розкриваю секрет соковитості начинки, від якої паморочиться в голові

Хочете простий рецепт хрумких та соковитих кримськотатарських чібереків (чебуреків)? Впевнений, більшість з вас їли саме такі десь на березі моря. Вдома вони вийдуть такими ж чудовими. Тісто на чебуреки зробимо заварне. З ним немає мороки, воно еластичне, добре зліплюється, а при обсмаженні з'являються бульбашки. Також розкрию секрет соковитості начинки. Дивіться та готуйте, щоб думками перенестися в наш Крим.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі