Божественно смачно. Рецепт баклажанів, запечених з фетою

Швидкий рецепт для ідеальної вечері

Зараз сезон баклажанів, і ці овочі дуже корисні: вони містять вітаміни групи В, С, РР, провітамін А, калій, кальцій, залізо, фосфор, магній тощо. А ще баклажани чудові тим, що мають щільну шкірку та придатні до фарширування та запікання. Та й начинку можете вигадати до свого смаку. Сьогодні поєднаємо курячий фарш та сир фета. Матимете чудові "човники" на вечерю.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі