Знахабнілі диктатори влаштували дурну виставу

Мабуть, їм варто нагадати, що в Польщі та Україні є десятки тисяч білорусів, які дуже чекають на можливість "екскурсії" до Мінська

Лукашенко та Путін влаштували спектакль із розповіддю про намір "вагнерівців" влаштувати "екскурсію" до Жешува та Варшави. Поки що це більше схоже на надування щік та спробу лякати Захід та НАТО можливістю загострити ситуацію гібридною атакою на Польщу. Коротше кажучи, чергова ІПСО (інформаційно-психологічна спецоперація) у виконанні двох диктаторів, що геть знахабніли.

Тих пригожинців, яких не добили у Бахмуті, можна добити і в Білорусі разом із Лукашенком

Але білоруському узурпатору та іншим аматорам пограти в "гібридну війну" про всяк випадок варто нагадати, що в Польщі та в Україні є десятки тисяч білорусів, а особливо полк Калиновського, що дуже чекають на можливість "екскурсії" до Мінська. Як бити "вагнерівців", добре знають в Україні. За потреби поділяться бойовим досвідом і з поляками, і з білорусами. Тих пригожинців, яких не добили у Бахмуті, можна добити й у Білорусі разом із Лукашенком. Ну а віоєнторг для таких добрих цілей завжди буде відкритий.

На завершення – одна цікава деталь. Відстань від Мінська до Москви у півтора рази коротша, ніж від Ростова до Москви – менше ніж 700 км.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі