Такого ви ще не їли. Готуємо сухе варення з вишень

До речі, це відроджена українська страва, яка колись була однією з візитівок Києва

Якщо мова заходить про варення, уява одразу малює баночку з тягучими зацукрованими всередині ягодами чи фруктами. А тепер уявіть, що варення можна скласти в пакет та взяти із собою на прогулянку чи дати дитині з собою в школу. Цікаво? Зустрічайте – сухе київське варення, яке смаком нагадує цукати. Готуйте, бо це щось нове та неймовірно смачне.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі