Кличка не звільнили, але дали "чарівного пенделя"

Це оптимальне рішення, бо зараз не час для політичних розборок

В п'ятницю 23 червня, напередодні засідання РНБО, журналісти запитували про долю Віталія Кличка (чи звільнять його з посади керівника КМДА). Я тоді сказав, що ризики для Віталія Володимировича суттєво зросли, але не варто поспішати з прогнозами. Віталія Кличка вже декілька раз "звільняли" з посади керівника КМДА (якщо без жартів, то думали про це, і обговорювали такий сценарій), але якось обійшлося. Мабуть він "заговорений". Я тоді пожартував, що Кличку можуть винести "догану". Ви будете сміятися, але так і сталося.

Вчора зняли з посади п'ятьох голів районних держадміністрацій, зокрема Деснянської і Святошинської в Києві. Інші керівники отримали догани

Вчора на засідання Кабміну були оформлені кадрові і адміністративні рішення щодо винних у незадовільному стані укриттів. Зняли з посади п'ятьох голів районних держадміністрацій (РДА), зокрема Деснянської і Святошинської в Києві, а також двох тимчасово виконуючих обов'язки голів районних держадміністрацій (якраз в Києві). Інші керівники РДА по Києву отримали догани, понесли дисциплінарну відповідальність. Зокрема, догани оголосили керівнику КМДА Кличку В.В. і начальнику Київської міської військової адміністрації Попку С.М.

І це помірковано оптимальне рішення. Зараз не час для політичних розборок. Начальники різних рівнів отримали "чарівний пендель" і мають швидко вирішити проблему з укриттями. А ми всі разом маємо проконтролювати, як вони це зроблять. Врешті-решт, це наш інтерес.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі