Дайте баранині шанс! Простий рецепт найсмачнішого кебабу
Я майже впевнений, що після приготування та смакування цього неймовірного кебабу у вас з бараниною станеться магія
Що по баранині? Нам треба трішки про неї поговорити. Бо це прикольний продукт, до якого в українців може бути упередження, але з ним просто треба вміти взаємодіяти. От, наприклад, вам може не подобатися його запах? Може, але це легко можна змінити. Я зараз розкажу як, бо є така страва – кебаб, і є оцей дуже простий рецепт.
Змішайте червоний перець, часник, цибулю, кілька гілочок кінзи, перетріть їх у блендері і додайте у фарш. Тепер це новий аромат страви, запаморочливо свіжий, і рецептори аж починають метушитися, бо стільки всього смачного вловлюють, ух. Додайте ще кетчуп чилі – з овочами і м'ясом він зробить ідеальне комбо, додаючи гостринку.
Якщо фарш буде надто вологим через овочі, то його треба стабілізувати трішки в холодильнику
На змочені дерев'яні шпажки насадіть м'ясо (якщо фарш буде надто вологим через овочі, то його треба стабілізувати трішки в холодильнику, і все буде ок). Викладіть їх на деко, застелене пергаментом, і запікайте 20 хвилин при 200 градусах. Все – найсмачніша у вашому житті баранина готова.
Останній штрих – це додати страві східний вайб: викладіть кебаб на лаваш, посипте цибулею і зернятками гранату, полийте кетчупом чилі і їжте, хватайте руками, дихайте вогнем від гостроти, бо так найсмачніше.
P.S. Якщо після всього цього магії з бараниною у вас не сталося, можете замінити на яловичину.
Коментарі