Кабачкова революція. Три смачні та прості страви, які ви точно полюбите

Думаєте, що приготувати з кабачків? Забудьте про смажені кільця з часником. Пропоную три круті варіанти

Сезон кабачків відкритий! А це означає, що наше щоденне меню стане ще більш різноманітним, цікавим та збалансованим. Сьогодні я пропоную приготувати одразу три страви з цього овочу: кабачкову ікру, де ми поєднаємо запечені овочі з сирими; закуску з маринованих кабачків, яку можна одразу ж їсти; та кабачкові котлети в паніровці. Не плутайте з оладками, саме котлети! Легко, просто та смачно – все, як ви обожнюєте!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі