Запікаємо ідеальне мʼясо в духовці: лайфхаки від шефа

Покроковий рецепт соковитої свининки, яка нікого не залишить байдужим

Щоб м'ясо в духовці вийшло соковитим, потрібно його робити за такою схемою: спочатку відварюємо з пряностями та часником, потім змащуємо сумішшю меду та гірчиці, загортаємо у пергаментний папір та запікаємо. Саме такий порядок дій зробить м'ясо в духовці неймовірно соковитим, але при цьому з рум'яною скоринкою. Ідеальне!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі