Лайфхаки приготування ідеально смачного язика

Додати його в салат чи покласти на бутерброд – це просто топ!

Щоби правильно зварити свинячий або яловичий язик та отримати ніжний смак, треба знати кілька важливих моментів. Спочатку варимо без солі, а тільки з додаванням спецій, потім занурюємо в холодну воду, щоб гарно очищався, а після вже просолюємо в розчині теплої води та солі. Нічого складного, але, повірте, смак вас вразить. Потім наріжете тоненько та занурите в гірчицю, додасте в салат чи зробите бутерброд. Смакота!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі