Літакопад на Брянщині – лише початок. Далі буде

Війна дедалі відчутніше приходить на російську територію

Істерика у Росії триває. Вчора в Брянській області РФ було збито два вертольоти Мі-8 і літаки Су-34 і Су-35. Усі члени їхніх екіпажів (9 осіб) загинули. Російські джерела особливо наголошують, що це найбільші втрати російських ВПС за один день з березня минулого року, коли інтенсивні бої, у тому числі повітряні, йшли в Київській області, на півночі України, та й по всій лінії фронту – на сході та півдні України. Наразі інтенсивні бої йдуть лише на окремих ділянках фронту на Донбасі. І тут такий "облом" для росіян.

У Росії досі гадають: що ж сталося і як таке могло статися? Особливо мене смішить версія, що російські літаки та вертольоти потрапили в засідку. Звичайно, брянські ліси дуже підходять для засідок, виявляється, навіть на повітряні цілі. Ну а наша публіка щосили тролить росіян – і про "Брянську народну республіку", і про успішну роботу "Брянської ППО". Зрештою, згідно з давньою народною традицією, в Росії "на зло ворогові" можна бомбити Воронеж, чому б тоді не вдарити по своїх літаках і вертольотах.

Росія мала намір здійснити черговий наліт на Чернігівщину. Як вони думали – безкарно. Виявилося, що ні

Ну а якщо всерйоз, то російське повітряне угруповання збиралося зробити черговий наліт на Чернігівщину. Як вони думали – безкарно. Виявилось, що ні. На цей раз вони отримали зустрічний удар, і там, де не чекали. В результаті це угрупування повністю знищене. Тішить, що проти російських агресорів застосовуються нестандартні методи. Саме це дає найбільший ефект. І ось ще іронія долі. Із 2014 року вони воювали проти нас методами гібридної війни. Як виявилося, ці методи можна використовувати і проти Росії, і на її території. Війна дедалі частіше відчутно приходить на російську територію. І це розплата за напад на Україну, за криваву та брудну війну Росії проти нашого народу. Далі буде більше.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі