Сезон спаржі відкрито! Два лайфхаки, як зробити її ідеальною

Наша головна задача – не вбити той прекрасний смак, який в ній вже є

У квітні починається сезон аспарагуса, а це означає, що він буде доступнішим на полицях супермаркетів та базарів. Користуйтеся цим: їжте спаржу як гарнір або додавайте в салати для урізноманітнення текстур. Щоб отримати ідеальний смак спаржі, потрібно знати всього дві речі. Перша – як підготувати її. Друга – скільки часу потрібно варити. Нічого складного, а отримаєте хрумкий, насичений лимонним соком та вершковим маслом аспарагус, який підкорює з першого кусь.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі