Смачно і надзвичайно просто. Картопляний пиріг, який вас підкорить

Автентичний рецепт українського буришника

Впевнений, що кожен з вас знає та куштував різну вуличну їжу: піцу, сендвічі, бейгли та бургери. А я мрію, щоб з'явився наш український стрітфуд. Йдете вулицею та смакуєте пундики чи, може, погачі. Цікаво, еге ж? Думаю, що пиріг буришник теж ідеально підійде під цю роль. Його рецепт я дізнався від однієї сім'ї, коли подорожував Карпатами. Зазвичай, буришник готують з картопляного пюре та кукурудзяного борошна. Але мені захотілося усучаснити рецепт та додати в нього сир. Уявіть, як розрізаєте пиріг, а з нього тягнеться довге павутиння сиру. Справжня смакота української кухні!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі