Не просто "в гості". Джонсон готується до нової ролі

Маю здогадку, що він планує стати спікером одного з ключових аспектів відновлення України

Візит Бориса Джонсона до Бучі та Бородянки відрізняється від попередніх. Так, він і раніше був непередбачуваним в своїх візитах і повідомляв про них уже на під'їзді (чи вже на місці), але він завжди робив з цього подію. Він вмів з цього створити інформаційний прецедент і розвинути його. Зараз ми бачимо скоріше робочу і максимально практичну поїздку. Тому сумніваюсь, що інформаційна складова тут стояла на першому місці.

Саме від образу Бучі центруються заходи та програми відбудови, реставрації та фінансування України

По-друге, для західних аудиторій саме Буча стала символом російського геноциду та російського руйнування. Саме Буча стала умовним наративом страждань України і тією ілюстрацією того, що несе із собою Росія. І тому саме від образу Бучі центруються заходи та програми відбудови, реставрації та фінансування України.

По-третє, Формула миру та План відновлення України якраз зараз перебувають у пошуку "спонсорів" – потужних закордонних спікерів, які зможуть якісно і точково впливати на західну аудиторію та політичних стейкхолдерів в їх залученні до згаданих проєктів. В обох проєктах буде застосована система лідерства та співлідерства країн, де роль провідного голосу – як країни, так і окремого спікера – буде вирішальна.

По-четверте, як не дивно, але згадаємо Сунака. Незважаючи на доволі песимістичні прогнози ще місяці два тому, лідерство Ріші Сунака показує позитивні результати для партії. Чого вартує хоча б продуктивне відродження перемовин по Північній Ірландії, яке простоювало більше року! Тому партія наразі і без впливу Джонсона – доволі контраверсійного, варто сказати – зможе впоратися певний час. А Джонсон якраз пересидить відголоски своїх скандалів, які досі переслідуют частину його оточення.

Борис вочевидь готується продовжити роботу в нашій тематиці та заради нашої перемоги

З усім цим, маю здогадку, що Борис готується стати спікером одного з ключових аспектів відновлення України – або в проєктах відновлення, або в промоції мирного плану, або навіть в обох зазначених ролях (це ж Джонсон, він може). Як мінімум, він вочевидь готується продовжити роботу в нашій тематиці та заради нашої перемоги. А це не може не тішити.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі