Три правила, як досягти будь-яких цілей

Правильно поставити собі завдання – це зробити майже половину справи

Перше: мета має бути реалістичною та досяжною.

Не треба жінці, що має "широку кістку", намагатися худнути до форм дюймовочки. Любіть та приймайте себе. Метою може бути, наприклад, не схуднути до зовнішності ляльки Барбі, а скинути певну кількість кілограмів. Або заробити конкретну кількість грошей для чогось конкретного, а не просто розбагатіти. Або працювати над стосунками, розуміючи, чого саме ти від них хочеш. Але знову ж таки – не забувайте бути реалістом! Не варто чекати на своє щастя від інших.

Друге: вся сила – у звичці. Плануйте мету та виробляйте звичку.

Якщо хочете схуднути – треба полюбити та звикнути до правильного харчування та спорту. Якщо хочете успіху в певній справі – треба звикнути починати день із найголовнішого і доводити все до кінця. Якщо хочете хороших стосунків – потрібна звичка любити себе, завжди бути задоволеною, поважати інших і їхню свободу.

Впевненість у собі – це звичка завжди тримати спину прямою, а голову піднесеною. Спокій – це звичка дихати животом

Пам'ятайте: впевненість у собі – це звичка завжди тримати спину прямою, а голову піднесеною. Спокій – це звичка дихати животом. Краса – це звичка доглядати за собою. Щастя – це звичка бути задоволеною та знаходити хороше у всьому. Кохання – це звичка знаходити спільну мову з іншими та вміти бути вдячним.

І пам'ятайте – звичка робить людей сильними. Але звичка може й убити.

Третє: не треба обманювати себе.

Наприклад, замість того, щоб просто покладатися на силу волі у рішенні перейти на здорове харчування, правильніше виключити зберігання на кухні "шкідливих" продуктів, замінивши їх корисними. І боротися із собою вже не доведеться. Не заводьте стосунки з токсичними чи проблемними людьми – і тоді чекати, що щось зміниться, вже буде не потрібно.

Щодо "багато грошей" – їх хочуть усі, але мало хто знає і може чесно собі відповісти: навіщо? А жадібність – це шлях до бідності.

Бажаю всім удачі у досягненні ваших цілей!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі